Почитувани, вашите барања за акредитација за следење на Cinedays 2015, ве молиме да ги испраќате на press@cinedays.com.mk најдоцна до вторник, 10.11.2014 во 14.00ч.

Ви благодариме.

 

Тимот на Cinedays.