M03: БИУТИФУЛ

M03: БИУТИФУЛ

ноември 14, 2015
во Категорија: 14.11. (сабота), cinedays2015, денес, Миграции
1423 1
M03: БИУТИФУЛ

BIUTIFUL
Alejandro González Iñárritu

14. 11. | 12:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 148’
Држава / Country: Мексико, Шпанија / Mexico, Spain

Режија / Director: Alejandro González Iñárritu
Улоги / Cast:
Javier Bardem, Maricel Alvarez, Hanaa Bouchaib, Guillermo Estrella

Приказна за Ускбал, човек што живее на овој свет, но смртта го следи во секој негов чекор.