16.11. (понеделник)

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ФИЛМ.МКД“ на Игор Анѓелков

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „ФИЛМ.МКД“ на Игор Анѓелков

  „ФИЛМ.МКД“ на Игор Анѓелков е преглед на македонскиот филм во новиот милениум низ интервјуа со режисерите на филмовите што авторот на книгата ги направи од 2003 до 2014 година, период кога во ...
1667 0