20.11. (петок)

Miki Solus

Miki Solus

Miki Solus   Miki Solus е кантавтор од Загреб што ѝ кажа НЕ на гитарата и седна да ја малтретира клавијатурата. Свири во придружба на Medarde Pack (sax), Frane Viskovic (akust. bas) и Andreja ...
1241 4