Жири на Официјална Селекција

МИХАЕЛА СИРБУ

МИХАЕЛА СИРБУ

Михаела Сирбу дипломира Германска филологија на Универзитетот во Букурешт и Театарска уметност – актерска игра на Државниот универзитет за филм и театар. Докторира Театарски студии во 2008 г. ...
1023 0