променада

Miki Solus

Miki Solus

Miki Solus   Miki Solus е кантавтор од Загреб што ѝ кажа НЕ на гитарата и седна да ја малтретира клавијатурата. Свири во придружба на Medarde Pack (sax), Frane Viskovic (akust. bas) и Andreja ...
1227 4
КАНАЛ 103

КАНАЛ 103

Музика селектираат музичките соработници од музичкото радио Канал 103. Музика селектираат музичките соработници од музичкото радио Канал 103. www.kanal103.com.mk  
880 3