604: ГНЕВОТ НА ПАЗОЛИНИ

604: ГНЕВОТ НА ПАЗОЛИНИ

ноември 19, 2015
во Категорија: 19.11. (четврток), cinedays2015, кат 6: Ревија Пазолини
917 0
604: ГНЕВОТ НА ПАЗОЛИНИ

LA RABBIA DI PASOLINI
THE ANGER OF PASOLINI

Pier Paolo Pasolini, Giuseppe Bertolucci

19. 11. | 22:00 | Џебно кино

Времетраење / Runtime:  81’
Држава / Country: Италија / Italy

Режија / Director: Pier Paolo Pasolini, Giuseppe Bertolucci

Обид да се направи реконструкција на целосната верзија на филмот „Гнев“ на Пазолини.