Кишобран колектив

Кишобран колектив

ноември 21, 2015
во Категорија: 21.11. (сабота), cinedays2015, променада
1511 6
Кишобран колектив

Кишобран колектив (Србија)

21. 11. | 22:30 | МКЦ

Повелете во МКЦ на затворање на фестивалот на 21.11. со журка и изненадувања од пријателите од Белград – КИШОБРАН КОЛЕКТИВ.

ВЛЕЗ СЛОБОДЕН!

https://www.facebook.com/kisobranorg/