7B3: КОТА 404

7B3: КОТА 404

ноември 20, 2015
во Категорија: 20.11. (петок), cinedays2015, кат 7B: Кратки филмови: Македонија
1438 66
7B3: КОТА 404

ELEVATION 404
Marjan Gavrilovski

20. 11. | 19:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 20′
Држава / Country: Македонија / Macedonia

Режија / Directed by: Marjan Gavrilovski
Кинематографер / Cinematography by: Ognen Acevski
Камера / Camera: Darko Cvetanovski
Монтажа / Editing by: Zlatko Strovjanovski
Музика / Music composer: Boban Apostolov
Сценарио / Written by: Kiril Maksimoski
Продуцент / Producer: Kuzman Kuzmanovski
Улоги / Cast: Vladimir Jarevski, Nikola Kuzelov

Урбана легенда што ја следи приказната за еден автостопер и еден возач кои што се заглавени во времето.