Летечки Пекинезери

Летечки Пекинезери

ноември 18, 2015
во Категорија: 18.11. (среда), cinedays2015, променада
1057 4

Летечки Пекинезери

18. 11. | 22:30 | МКЦ

Нашите драги Пекинезери одамна немаат свирено во МКЦ. Особена чест ни претставува нивниот престој во Хотелот CINEDAYS.
Во среда, 18 ноември, влезот е слободен!

http://www.leteckipekinezeri.com/