Од Вардар до Триглав

Од Вардар до Триглав

ноември 14, 2015
во Категорија: 14.11. (сабота), cinedays2015, денес, променада
907 3
Од Вардар до Триглав

Музички караван Од Вардар до Триглав.

14. 11. | 22:30 | МКЦ

Во соработка со КУД Катаман од Словенија, Кино Шишка од Словенија и КЦ Град од Белград, МКЦ го најавува музичкиот караван „ОД ВАРДАР ДО ТРИГЛАВ“.

Во рамки на CINEDAYS#14 на 14.11. во МКЦ Скопје настапуваат:
NIKKI LOUDER (Словенија)
THREESOME (Србија)
KNNT (Македонија)

Цената на билетите е 100 денари, во продажба на билетарницата на МКЦ и преку продажната мрежа на МК ТИКЕТС

https://www.facebook.com/events/1485583838438572/

od_vardar