7B6: ПОСЛЕДНИ ЧЕКОРИ

7B6: ПОСЛЕДНИ ЧЕКОРИ

ноември 20, 2015
во Категорија: 20.11. (петок), cinedays2015, кат 7B: Кратки филмови: Македонија
774 0
7B6: ПОСЛЕДНИ ЧЕКОРИ

LAST STEPS
Stefan Sidovski

20. 11. | 19:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 3’
Држава / Country: Македонија / Macedonia

Режија / Director: Stefan Sidovski
Сценарио / Writers: Stefan Sidovski
Извршен продуцент / Executive Producer: Aleksandar Zikov, Arka Media
Кинематографер / Cinematography by: Ivan Ivanovski
Монтажа / Editing by: Aleksandar Zikov
Улоги / Cast: Stefan Sidovski, Aleksandar Zikov

Последни чекори од животот на стариот човек, кој заради љубов ќе биде убиен од љубоморен маж.