5B8: ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА ГОСПОДИН И ГОСПОЃА М.

5B8: ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА ГОСПОДИН И ГОСПОЃА М.

ноември 17, 2015
во Категорија: 17.11. (вторник), cinedays2015, кат 5B: Земја во фокус: Иран
1044 0
5B8: ПРИВАТНИОТ ЖИВОТ НА ГОСПОДИН И ГОСПОЃА М.

ZENDEGI-E KHOSOUSI-E AGHA VA KHANOM-E MIM
THE PRIVATE LIFE OF MR. & MRS. M

Rouhollah Hejazi

17. 11. | 18:00 | Џебно кино

Времетраење / Runtime: 80’
Држава / Country: Иран / Iran

Режија / Director: Rouhollah Hejazi
Сценарио / Writers: Ali Talebabadi
Продуцент / Produced by: Mohammadreza Shafiee
Кинематографер / Cinematography by: Hooman Behmanesh
Монтажа / Film Editing by: Sepideh Abdolvahab
Улоги / Cast: Hamid Farrokhnejad, Mahtab Keramati, Ebrahim Hatamikia

Мохсен го издигнува својот бизнис на едно повисоко ниво, но кога жена му ќе се вклучи во бизнисот, открива дека му е тешко да ги толерира основните конфликти.