M05: САМО БАКНЕЖ

M05: САМО БАКНЕЖ

ноември 13, 2015
во Категорија: 13.11. (петок), cinedays2015, Миграции
1119 0
M05: САМО БАКНЕЖ

AE FOND KISS…
JUST A KISS
Ken Loach

13. 11. | 12:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 104’
Држава / Country: Велика Британија, Италија, Германија, Шпанија, Белгија / UK, Italy, Germany, Spain Belgium

Режија / Director: Ken Loach
Улоги / Cast:
Atta Yaqib, Eva Birthistle, Ahmad Riaz, Shamshad Akhtar

Во јужниот дел на Глазгов на сите страни „летаат искри“ кога еден млад човек со пакистанско потекло започнува врска со бела жена.