M04: ВАЛКАНИ СЛАТКИ РАБОТИ

M04: ВАЛКАНИ СЛАТКИ РАБОТИ

ноември 18, 2015
во Категорија: 18.11. (среда), cinedays2015, Миграции
1062 0
M04: ВАЛКАНИ СЛАТКИ РАБОТИ

DIRTY PRETTY THINGS
Stephen Frears

18. 11. | 12:00 | кино Фросина

Времетраење / Runtime: 97’
Држава / Country: Велика Британија / UK

Режија / Director: Stephen Frears
Улоги / Cast: Chiwetel Ejiofor, Audrey Tautou, Sergi Lopez, Sophie Okonedo, Benedict Wong

Еден илегален нигериски имигрант ја открива валканата страна на животот во Лондон.